HUS&HAVE

Dit hus og have ser måske lidt slidt ud, men du har ikke tid til at tage dig af det? Vil du skifte dine døre eller vinduer ud, men du ved ikke hvordan? Hvis det er et ja, er vores hjælp det, du leder efter – vi tilbyder montering, renovering og havearbejde – i Greve, Køge og Roskilde – det er den absolut bedste løsning!
Vi kan tilbyde kompleks og professionel service til en god pris. Vi tilbyder kompleks service vedrørende renovering, reparation, bevarelse, rengøring af huse og kontorer og professionelt havearbejde. På grund af mange års erfaring kan vi tilbyde tjenester på det højeste niveau. Vi har fået mange positive anmeldelser og håber at opfylde dine forventinger.
Montering, havearbejde – i Roskilde, Greve og Køge – er det vi gør bedst. Vores tjenester kan bruges både af private personer og virksomheder. Vi er altid klare til at hjælpe dig!

Hus&Have Greve & Køge & Roskilde Kommune

Vi tilbyder hovedsageligt:

Montering af gulve og gulvpaneler
Montering af trapper
Havearbejde – græsklipning, hækklipning, vanding, ukrutdfjernelse, rivning, plantning af blomster og træer og andre opgaver
Montering af døre, vinduer og vindueskarme
Rengøring af huse, lejligheder og kontorer
Andre tjenester tilpassede til dine behov

Bortset fra professionel montering, renovering og havearbejde, kan vi også tilbyde rådgivning vedørende de bedste løsninger. Vi har allerede hjulpet hundredvis af personer – deres tilfredshed er noget vi alle er meget stolte af. Vi behandler enhver opgave individuelt – på grund af det kan vi altid tilbyde den bedste service – også hvis din opgave er atypisk.

Hvis du har flere spørgsmål eller vil bruge vores service kan du kontakte os på telefonen. Så kan vores medarbejdere fortælle dig det hele og aftale en passende færdiggørelsestid.

Komplekst og professionelt havearbejde – i Roskilde, Greve og Køge – kontakt os allerede i dag!

Kontakt Os

+45 50 30 24 25
kontor@tiptop-service.dk
Gersagerparken 93, 4 mf, 2670 Greve