MALER

Malearbejde er ikke så nemt som det ser ud – det tager en del tid, man skal være præcis og i god form – hvis man er uheldig kommer overfladen ikke til at se sådan ud, som vi vil have. Derfor er det en god ide at vælge professionel hjælp for så vidt angår malearbejde – Greve, Køge og Roskilde er områder, hvor vores hold er altid klar!
Professionelt malearbejde begynder med rensning, fyldning af ridser og huller og fjernelse af rust. Det er vigtigt at vælge de rigtige materialer, ikke kun farvemæssigt, men også deres egenskaber, såsom modstand imod pletter og korrosion. For at male har man også brug for de rigtige værktøjer. Det er nemlig derfor det er meget bedre at overlade opgaven til professionelle, som ved hvordan alle overflader skal males.
Vælg professionelt og komplekst male arbejde – Greve, Køge og Roskilde – vores service er altid på højeste niveau!

Maler Roskilde & Greve & Køge Kommune

Vi tilbyder følgende tjenester:

Vægmaling, både indenfor og udenfor
Maling af vinduer og døre
Maling af tapeter, også glasfibertapeter
Maling af træværk
Rensning og sikring af overflade
Loftsmaling
Konstruktionsmaling – rammer, fodlister etc.
Sprøjtemaling af store overflader, såsom hegn, træhegn, garager og haller
Behandling og renovering af indervægge, træoverflader, gipsplader, træværk, døre, vinduer og stål
Rengøring efter maling

Vi har arbejdet i Greve i mange år. Vi har stor erfaring og moderne faciliteter. Vi ansætter kun kvalificerede medarbejder. Siden vi startede, har vi betjent over 100 tilfredse kunder. Borset fra maling, kan vi også tilbyde rådgivning vedørende de rigtige materialer og farver til dine opgaver. Vi er punktlige, ærlige og pålidelige – og vores anmeldelser kan bekræfte det. Vi behandler enhver opgave individuelt og vi er fokuserede på din tilfredshed.

Hvis du har flere spørgsmål, må du gerne kontakte os. Så kan vi fortælle dig det hele og mødes for at aftale detaljerne.

Professionelt malearbejde – Roskilde, Greve og Køge – kontakt os allerede i dag!

Kontakt Os

+45 50 30 24 25
kontor@tiptop-service.dk
Gersagerparken 93, 4 mf, 2670 Greve