REFERENCER

Mine erfaringer med TIPTOP-SERVICE er, at jeg har fået et rigtigt flot produkt hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og til en rigtig god pris.

Vi har haft et samarbejde i et par måneder, da jeg skulle bruge en specielt konstrueret lydtæt dør. De aftaler vi har indgået er blevet opfyldt fuldt ud. Aftalte tidspunkter blevet overholdt, det synes jeg er noget helt særligt i et samarbejde med et håndværkerfirma. Samtidig oplevede jeg en faglig stolthed og en høj professionalisme.

Derfor er det med stor sikkerhed, og gode erfaringer jeg giver denne anbefaling.

Marianne Larsen
Reflexconsult

Firmaet har udført malerarbejde for mig i flere værelser, til min fulde tilfredshed tider altid overholdt. Til foråret skal jeg have udført noget havearbejde som jeg også har tænkt mig at…

Lone Nielsen

Vi har gennem lang tid benyttet os af, at få gjort rent af Grzegorz. Grzegorz er både grundig og pålidelig, hvilket vi synes er meget vigtigt når man har andre mennesker i sit hjem. Herudover har Grzegorz malet for os, både inde og ude. Meget flot arbejde, som vi er meget tilfredse med.

Anni & Søren

Grzegorz har malet soveværelset og gjort badeværelset rent, det er virkelig grundigt og perfekt udført, og så er han sådan en flink og pligtopfyldende mand. det kan absolut anbefales og benytte ham.

Jens Hansen

Lugning af hæk og kantning af plæne, slibning og oliering af havebord, alt udført grundigt og hurtigt samt til aftalt tid

Ebbe Pihl

Firmaet var nu for anden gang her. Denne gang var det rengøring af væggene i gangen og køkkenet, samt maling af altanen. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Vi kan kun anbefale Tiptop-service til andre.

Elisabeth Kocher

Nu har jeg haft Grzegorz i nogle måneder til rengøring. Han er meget grundig og omhyggelig i sit arbejde, så jeg kan varmt an befale ham til andre.

Else Hinge

Jeg har anvendt Grzegorz i gennem en længere årrække til forskellige arbejdsopgaver. Grundet hans dygtighed, punktlighed, hjælpsomhed og absolut konkurrencestærke priser, kan jeg klart anbefale ham.

Peter Spanggaard

Punktlig og omhyggelig med den rengøring vi har fået flere gange. Vores varmeste anbefaling.

Lotte & Niels

Vi har fået gjort rent af Grzegorz i et par måneder. Han er utrolig grundig, behagelig og pålidelig.

Kenneth Balfelt

Greegorz har i flere år gjort rent hos os. Han gør det rigtig godt, er reel og pålidelig. Ikke den billigste på markedet, men alle pengene værd.

Frank Bertelsen

Altid en oplevelse. der er gjort rent og alt er i orden.Jeg er meget tilfreds.

Benthe Vissingc

Har nu haft rengøring af Grzegorz 4 gange og kan kun give bedste anbefaling. Havde før rengøring fra et andet firma og kvaliteten er uden sammenligning. Det bedste er nok at Grezegorz selv prioritere sine opgaver udover det faste. F.eks. Sokler i køkkenet den ene gang og rens af brusekabine den anden gang osv. Bedste anbefaling herfra.

Henrik Simoni

Jeg er godt tilfreds med Grzegorz’s rengøring i Mit hjem.Jeg har brugt ham i et par år og har intet haft at klage på

Bent Teglborg

Vi er fuldt ud tilfredse med vores rengøring, vi stod og havde akut behov idet idet jeg havde brækket begge arme, Grzegorz kom og var meget behjælpelig med rengøring han er grundig og dygtig til sit arbejde. Desuden er han fleksibel med hensyn til tidspunkter.

Etti Larsen

Grzegorz har udført havearbejde hos mig, han har klippet min hæk og fjernet ukrudt, alt er tip-top udført. Han er grundig og omhyggelig. Jeg kan varmt anbefale ham til andre. Et stort 10 tal herfra.

Hanne Brandt

Tiptop Service – vi er meget tilfredse med udført havearbejde. Grundig og overholder alle aftaler. Kan kun anbefale at bruge Tiptop-Service.

Bettina

Jeg har brugt Tiptop-Service til at ordne min have. Jeg kan kun anbefale dem 100%. De kommer til tiden og udfør et godt stykke arbejde.

Carol Schmidt

Grzegorz har malet min gang og alle paneler. Jeg kan kun anbefale ham, da han er meget omhyggelig og god til det.

else hinge

Grzegorz fra Tiptop-Service har udført havearbejde hos os. Vi er meget tilfredse. Kommer til aftalt tid, og er meget omhyggelig. Kan 100% anbefale Grzegorz.

Mogens

jeg er fuldt tilfreds med Grzegorz arbejde som bliver udført professionelt.

ibrthe

Vi får gjort rent af Grzegorz i vores private hjem er er meget tilfredse! Han kommer altid som aftalt, og tager jobbet seriøst. Vi har hund, men det er heller ikke noget problem for Grzegorz!

Jesper

Vi har fået klippet vores hæk af Grzegorz, og vi er særdeles tilfredse med resultatet.

Jørn Knudsen

Grzegogorz er bare suveræn til alt, vi har haft glæde af Grzegogorz til mange ting. og alt er udført perfekt 🙂 om det er havearbejdet, maling eller rengøring, alt er bare udført perfekt.

Vivi Rossau

Firmaet har udført rengøringsarbejde for mig i mit køkken og badeværelse til min fulde tilfredshed.

Knud Erik Hansen

Fantastisk grundig og venlig rengøring.

Ole Mathiesen

Vi har anvendt Grzegorz og vores private hjem står nu skinnende rent! Han kommer altid som aftalt og tager jobbet seriøst. En hund er heller ikke et problem for Grzegorz! Ikke den billigste på markedet, men alle pengene værd.

Karina

Super rengøring vi kan klart anbefale tiptop-service

Ingelise Christensen

Grzegorz og hans firma har formået at fuldstændig forvandle min have så den ligner ny igen. De er både effektive og venlige og jeg vil anbefale dem på det varmeste.

Hans-Christian Thoma

Super rengøring vi kan klart anbefale tiptop-service

Ingelise Christensen

Jeg er meget tilfreds med hans arbejde ,alt til ug

Grethe Maj

jeg vil gerne anbefale tip top rengøring. mit WC har aldrig skinnet saa flot

Kenn due Mortensen

Jeg har fået gjort grundigt rent i hele huset samt fået ordnet haven,det er et meget professionelt firma,og arbejdet er udført til min tilfredshed.

Jørgen Hansen

Vi havde akut brug for hjælp til rengøring af gulv i forbindelse med en flytning, hvor et gammelt gulvtæppe havde nærmest brændt sig fast i gulvbrædderne. Det løste Tip-Top Service så det blev super fint til overlevering til ny ejer.

Gitte

Kontakt Os

+45 50 30 24 25
kontor@tiptop-service.dk
Gersagerparken 93, 4 mf, 2670 Greve