RENGORING

Du er ejer af et stort hus eller have, og du ikke har tid til at tilbringe et par dage for en grundig rengøring? Du er på udkig efter en professionel virksomhed, der vil gøre det for dig til en rimelig pris. Virksomheden TIP-TOP SERVICE tilbyder en omfattende og professionel service, herunder rengøring huse, kontorer, lejligheder, garager, haver og lagerbygninger. Vi har en masse erfaring, at mange tilfredse kunder og motiverede arbejde, hvilket gør arbejdet sker altid til tiden og i overensstemmelse med kundernes forventninger.
Ud over en omfattende rengøring, tilbyder vi en enkelt ydelse i form af fx:. vaske vinduer, rengøring facaden af bygningen og rengøring badeværelser. Takket være vores tjenester, du vil spare en masse tid og energi. Professionel rengøring er en tjeneste, der kræver præcision og tålmodighed. Vi inviterer dig til at bruge vores tjenester.

Rengøring Roskilde & Greve & Køge Kommune

Vi udfører følgende indenfor rengøring

Støvsugning
Afstøvning
Hovedrengøring
Trappevask
Fraflytningsrengøring
Facadevask og afrensning
Badeværelse / toilet
Rengøring efter renovering*
Vinduespolering - med eller uden karme

* Er dit hus, kontor eller lejlighed lige blevet renoveret, tilbyder vi også komplette rengøringspakker alt efter km2.

Vi henviser vores firmaet,især til private firmaer og personer,som befinder sig i Greve omegn.Vores opgaver primært forgår både ud og inden bygninger. Vores tilbud består af en enkelt eller flere opgaver.Vi udfører punktlighed og kvalitet arbejde.Vores firma er nu på marked i over 7år, og vi har masse tilfredse kunder.

Kontakt Os

+45 50 30 24 25
kontor@tiptop-service.dk
Gersagerparken 93, 4 mf, 2670 Greve